Havet tystnar före stormen kommer

I detta inlägg kommer jag kort och koncist skriva en sammanfattning över fotbollssäsongen före det började blåsa hård motvind.

Säsongen 2017

Jag tog mig ett steg upp och bytte från ett division två lag till IK Myran som spelade i division ett. Före säsongen började, fanns det inte några stora förväntningar om mig, men jag blev van rätt snabbt och blev en av spelarna i start elvan. Coachen litade på mig.

Å andra sidan var säsongen otroligt tung, vi var i tätstriden hela säsongen; kvalmatcherna till ligan, mycket press, några små skador, mycket belastning både fysiskt och psykiskt, mycket känslor…

Jag hade alltid bara spelat fotboll, men denna säsong blev det mycket annat omkring det; de va också andra än bara min pappa som följde våra matcher och resultat. Det blev långa resor, jag hade en helt ny och annorlunda tränare än vad jag hade haft tidigare och tidningar som skrev om när vi lyckades eller misslyckades. Visst, det var häftigt att tidningar och folk var intresserade, men det var nått jag inte alls var van med, och omedvetet skapade det mycket press och belastning.

För att man inte riktigt alltid är som smartast så hade jag tydligen fått uppfattningen att jag är en “Wonderwoman”. Jag hade tänkt att jag skulle klara av flera saker samtidigt, dvs. kombistudier, jobb vid sidan om och att satsa allt på fotboll på en helt ny nivå. När man skriver ner detta, så inser man ju att detta inte är den bästa kombon. Men man lär ju sig bäst genom att leva livet. Min kära syster brukar säga: “Gör man misstaget en gång så är det okej, gör man samma misstag på nytt så är det dumhet”.

Säsongen slutade med en bitter förlust i form av en kvalmatch till ligan och med en väldigt sliten Tanja. Men jag hade allt som allt en väldigt framgångsrik säsong. Det var en säsong jag alltid kommer att minnas, det var för mig ett någorlunda genombrotts år.

Vad hände sen? Vad drog mig ner? Det kommer jag skriva om i följande inlägg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *